Од идеје до зараде

Селу је потребно знање, организација производње, радост стварања. Како од идеје, производа и тржишта до зараде, неки домаћини знају.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Бранислав Анђелић, како је у производњи веганског вина у Гроцкој уткао сва знања и искуства стечена у Америци, Канади и Србији.

Александар Лукић из Буковца код Сомбора - зашто је важно да се истражује и нуде различити укуси - грилко је нова љубав у палети козијих сирева.

Бојан Роквић из Ердевика - шума га учи колико је важан и одржив живот у складу са природом. Производи кулен за понос а његове свиње уживају у дињама.

Мирјана Дошен на Фрушкој Гори освојила је нове могућности када је посао из канцеларије преселила на породично имање. Све вештине добре домаћице спаковала је у корпу за маштање.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње