недеља, 23. феб 2020, 11:00
У свињском Срему
Пут под ноге, то је порука сајма туризма. Ми смо дошли у Пећинце, предео где природа грли историју - тако овде зову у госте.
Воле се и поштују дарови климе, географије, богато културно-историјско наслеђе, сремачка трпеза и традиција. Баш о томе у овом издању Знања имања говоре:
Младен Марјан из Купинова, зашто је систем - крава теле одржива пољопривреда.
Легенда реке Саве, баба Роја - како се чувају и природа и породица.
Ивана Лозјанин, шта значи шумска медицина.
Љубица Бошковић, како се спремају "деспотове шајке"?
Драган и Данијела Петковић шта је понос њиховог подрума.
Професор Драгомир Стаменковић, стручњак за оптику, о својој намери да уједини свињски и вински Срем.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари