У свињском Срему

Пут под ноге, то је порука сајма туризма. Ми смо дошли у Пећинце, предео где природа грли историју - тако овде зову у госте.

Воле се и поштују дарови климе, географије, богато културно-историјско наслеђе, сремачка трпеза и традиција. Баш о томе у овом издању Знања имања говоре:

Младен Марјан из Купинова, зашто је систем - крава теле одржива пољопривреда.

Легенда реке Саве, баба Роја - како се чувају и природа и породица.

Ивана Лозјанин, шта значи шумска медицина.

Љубица Бошковић, како се спремају "деспотове шајке"?

Драган и Данијела Петковић шта је понос њиховог подрума.

Професор Драгомир Стаменковић, стручњак за оптику, о својој намери да уједини свињски и вински Срем.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом