недеља, 29. дец 2019, 11:00
Знање имање
Поздрављамо се и са децембром, месецом слава и славља и улазимо у нову 2020. годину.
Караван Знања имања обишао је бројне домаћине пратећи заједно пут од њиве до трпезе. Заједно смо промишљали како да спојимо традицију и културу душе и тела са природом. Неговање традиције отвара нам врата за будућност - а у чувању старих и домаћих сорти и раса је кључ укусне трпезе и безбедности хране.
Пред нама и пољопривредницима су нови изазови како у производњи хране заштити природу упркос огромном технолошком напредку. Имамо доста тога да научимо како би спојили и економију и екологију.
Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов и Љиљана М. Петровић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари