Знање имање

Поздрављамо се и са децембром, месецом слава и славља и улазимо у нову 2020. годину.

Караван Знања имања обишао је бројне домаћине пратећи заједно пут од њиве до трпезе. Заједно смо промишљали како да спојимо традицију и културу душе и тела са природом. Неговање традиције отвара нам врата за будућност - а у чувању старих и домаћих сорти и раса је кључ укусне трпезе и безбедности хране.

Пред нама и пољопривредницима су нови изазови како у производњи хране заштити природу упркос огромном технолошком напредку. Имамо доста тога да научимо како би спојили и економију и екологију.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов и Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње