Знање имање

Стигло је и време слава. Свима који славе Свету Петку - честитамо.

Неговање традиције и културе отвара нам врата за будућност - а у чувању старих домаћих сорти и раса је кључ укусне трпезе и безбедности хране. Ту се срећу наше потребе и могућност природе.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Доктор Ивана Петровић - какав је значај банке гена воћа и поврћа у селу Паштрић код Мионице. Ласло Хуперт из Хајдукова - зашто је стајњак шведски сто за биљке и како оне комуницирају. Младен Ћирић - о економском значају, када наше наслеђе у чаши и тањиру понудимо туристима. Петар Гујаш, шта је потребно да стимулишемо младе људе да остану на имању и наставе породични бизнис. Милан Аничић, сликар - како га инспиришу виногради и све лепоте Фрушке Горе.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љилљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње