Знање имање

Јесен лагано просипа боје по шумама и ливадама, ораницама и баштама. Ми убирамо плодове, спремамо зимницу за дане када природа мирује.

Све око нас опомиње да морамо да мењамо навике и будемо пажљиви када узимамо да знамо и да дајемо. Само кружење материје у природи је одржив биосистем. Зато у овом издању Знања имања говоре: професор Миле Вељовић како да у преради шумских плодова сачувамо хранљиве вредности. Домаћини Сопота - зашто је важно да подржимо производњу биолошки вредне хране. Доктор Зоран Марковић - шта можемо да научимо од човека који је био срећан пре 6000 година. Момир Филиповић Фића о вредностима сабора "Песме и лепоте Србије".

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње