Знање имање

Трошимо последње лепе дане ћудљивог лета и спремамо се за маштовиту јесен. Убирамо плодове нашег знања, могућности и амбиција. Искуство и спремност за промене ваљало би да уградимо у планове за будучност.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Јасмина Костић из Криве Реке на Златибору, а менаџер у Београду: зашто је посао у корпорацији заменила за велику слободу и одговорност на селу. Нутрициониста Милан Николић, какве благодети за здравље и лепоту бере у башти пермакултуре у Малом Мокром Лугу.

Породица Кадвањи из Новог Орахова - како је њихово млеко са пашњака стигло до трпеза ЕУ и Русије. Милорад Јакшић, ветеринар из Бајше - да ли је могуће живети у складу са самим собом, природом и заједницом. Обишли смо Зобнатицу и видели како нас различитости не раздвајају већ повезују.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана Петровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом