Знање имање

У економији опште добробити важно је да свима буде добро. И произвођачима и потрошачима и земљишту и води и ваздуху. Да живимо и радимо у складу са самим собом, заједницом и природом. Зато гајимо наш слоган - и економија и екологија.

Баш о томе у овом издању Знања имања говоре:

- Стојан Радивојевић из етно села Столово. Зашто је важно да странцима на ауто путу понудимо традиционалну трпезу.
- Александар Ђурић са Рудника. Шта све очекује домаћине који одлуче да на тржиште изнесу биолошки вредну харану.
- Загорка Стојадиновић, примењена уметница из села Ракари. О природи као инспирацији за живот и стварање.
- Ивана Петровић ускоро доктор природних наука из Паштрића. О банци гена као националном благу.
- Драгица и Миа весели људи из Барајева. Како негују поверење и пријатељство са купцима.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње