Знање имање

Није више довољно да знамо да произведемо храну. Ваља управљати трошковима, ризицима и пронаћи купца. Доносити одлуке о инвестицијама, бити спреман на промене- то су све вештине предузетника, а како да их препознамо у себи и постанемо одговорни за свој посао.

Баш о овоме у овом издању Знања Имања говоре: деца, учитељице, родитељи из села Липове код Врњачке бање- колико је важно да у школи учимо како да се негује башта у програму "Мали предузетници и чувари природе".

Маријана Шибак из Новог Села, агроном, какав је пут од идеје до награде за иновације.

Наталија- менаџер и Јулија ускоро дипломирани агроном сестре Кузмановић из Врчина- зашто желе да оснују задругу органских произвођача и приближе биохрану Београђанима.

Радован Лазаревић из Бранковине о могућностима да малина доброг квалитета нађе сигурног купца, који поштује њене хранљиве вредности.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње