Знање имање

Није више довољно да знамо да произведемо храну. Ваља управљати трошковима, ризицима и пронаћи купца. Доносити одлуке о инвестицијама, бити спреман на промене- то су све вештине предузетника, а како да их препознамо у себи и постанемо одговорни за свој посао.

Баш о овоме у овом издању Знања Имања говоре: деца, учитељице, родитељи из села Липове код Врњачке бање- колико је важно да у школи учимо како да се негује башта у програму "Мали предузетници и чувари природе".

Маријана Шибак из Новог Села, агроном, какав је пут од идеје до награде за иновације.

Наталија- менаџер и Јулија ускоро дипломирани агроном сестре Кузмановић из Врчина- зашто желе да оснују задругу органских произвођача и приближе биохрану Београђанима.

Радован Лазаревић из Бранковине о могућностима да малина доброг квалитета нађе сигурног купца, који поштује њене хранљиве вредности.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом