недеља, 23. јун 2019, 11:00
Знање имање
Почело је лето. Беремо плодове-резултате нашег знања, временских прилика, организације.
Почела је и борба са ценама, профит је у тањиру-знају агроекономисти. Зато у овом издању Знања Имања говоре кувари и домаћини који у агротуризму пласирају своје производе.
Матуранти угоститељске школе из Врњачке бање- какве могућности нуди професија кувар. Професор Марко Мартиновић- шта би требало да садржи један оброк и како да украсимо тањир.
Саша Ћурчић- зашто је решио да после боравка у Русији на падинама Гоча производи козији сир и гости путнике намернике.
Дражен Јакодовић- рођен у Истри, кувао у врхунским кухињама света-какву инспирацију налази у Врњачкој бањи и лепотама Шумадије.
Драгољуб и Верица Јањић- како су сачували стадо оваца и традиционалну трпезу за еко туризам који припрема зет Славољуб са синовима.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари