недеља, 17. мар 2019, 11:00
Знање имање
Кухиње света су нам показале да у тањиру можемо да упознамо климу, географију и традицију једне земље.
Ако смо спремни да удружимо иновације и обичаје, онда идемо у занимљиву и укусима богату будућност. Зато у овом издању Знања имања говоре: Јован Лазаревић из села Кујавица код Шапца - како економија повећава хектаре лековитог биља и чему годи Ангелика. Борис Берисављевић - о пракси у производњи меса и млека у Канади. Миланче Милетић из Жупе - зашто је сир са пршутом освојио купце. Антоније Јовановић из Ариља докле је све стигло сушено воће у меду у дипломатском пакету.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари