Знање имање

Зима је време да се уз трпезу и плодове нашег рада, преиспитамо где смо успешни, а где грешимо? Да направимо планове за следећи циклус и нешто научимо.

Екипа Знања имања обишла је домаћине, предавања о поврћу и органској производњи и питали смо:

- Зорана Петрова из Вршца - Зашто је важно да поштујемо законе природе?
- Африма Асанија - Шта је кувао за Новака Ђоковића?
- Биљану Пауновић - Колики је пут до заштите географског порекла?
- Браћу Стојшић - Да ли је породични подрум у Гудурици изазов за њихову будућност?

Уредник: Јасмина Никитовић Стојишић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње