недеља, 10. феб 2019, 11:00
Знање имање
Са плантаже на сталаже, па у тањир - пут је хране ка профиту.
Салаши, као модел одрживе пољопривреде са димензијом туризма, традицијом нас воде у будућност. У овом издању емисије Знања имања говоре:
Радивоје Ничин, са Кариног салаша - Како европски новац уложити у високи туризам на селу.
Александар Самарџија Сплића - Зашто познати људи из света воле да се госте на Салашу 137 из шерпе на туфне.
Сандра и Павле Татић - О могућностима развоја породице и посла, у ланцу од њиве до трпезе.
Вања и Бранислав Секулић - О хармонији укуса која спакована у теглице осваја планету.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари