Знање имање

Са плантаже на сталаже, па у тањир - пут је хране ка профиту.

Салаши, као модел одрживе пољопривреде са димензијом туризма, традицијом нас воде у будућност. У овом издању емисије Знања имања говоре:

Радивоје Ничин, са Кариног салаша - Како европски новац уложити у високи туризам на селу. 
Александар Самарџија Сплића - Зашто познати људи из света воле да се госте на Салашу 137 из шерпе на туфне. 
Сандра и Павле Татић - О могућностима развоја породице и посла, у ланцу од њиве до трпезе. 
Вања и Бранислав Секулић - О хармонији укуса која спакована у теглице осваја планету.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње