недеља, 23. сеп 2018, 11:00
Знање имање
Свуда у свету па и код нас село све више улази у туристичку понуду кроз атрактивне сеоске пејзаже, етнотрадицију и квалитетну храну.
Сеоски туризам природно укључује и низ активности, услуга и погодности које пружају пољопривредници. У селима Националног парка Тара кажу да је етно туризам неодвојиви део пољопривреде.
Подрум Бајило, почиње производњу органских вина у сарадњи са Институтом у Сремским Карловцима. О технологији и производњи грожђа и вина говоре стручњаци са пољопривредног факултета из Новог Сада, доктор Нада Костић.
Знање Имање открива могућност за пчеларски туризам на Фрушкој Гори.
Уредник: Јасмина Никитовић-Стојичић
Новинар: Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари