Знање имање

Свуда у свету па и код нас село све више улази у туристичку понуду кроз атрактивне сеоске пејзаже, етнотрадицију и квалитетну храну.

Сеоски туризам природно укључује и низ активности, услуга и погодности које пружају пољопривредници. У селима Националног парка Тара кажу да је етно туризам неодвојиви део пољопривреде.

Подрум Бајило, почиње производњу органских вина у сарадњи са Институтом у Сремским Карловцима. О технологији и производњи грожђа и вина говоре стручњаци са пољопривредног факултета из Новог Сада, доктор Нада Костић.

Знање Имање открива могућност за пчеларски туризам на Фрушкој Гори.

Уредник: Јасмина Никитовић-Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом