Знање имање

Почела је берба грожђа, и грожђе се слави у свим виноградима.

Наша екипа посетила је Баноштор и Сремске Карловце, два места које греју два сунца. Били смо и у Блацу код најбољег младог сточара из овог краја Марка Павловића као и у млекари "Лазар". Упознали смо Милутина Пантића који је успео да аронију спакује у теглицу и понуди је осим као сок и као прелив и намаз.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић-Стојичић
Новинар: Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом