Београдска хроника

Када се реституцијом земља врати власнику, да ли може са њом да ради баш све шта хоће? Да ли та правила важе и када је реч о спомен парковима, заштићеним зонама...?

Шта је посао градоначелника и колико је важно имати иза себе добар тим. Били смо у кабинету главног човека у граду.

Док чекамо Правилник о исхрани у школама, истраживали смо како се сада прави јеловник у школској кухињи и колико кошта оброк.

Сваки долазак нове фирме на тржишту направи промену.

Деведесетих се чекало у реду за хабургер и шејк, а сада се са нестрпљењем чека долазак великог ланца кафића и кажу најбоље кафе.

Уреднице емисије су Дубравка Алексић, Наташа Ристић и Радмила Ђурић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом