Знање имање

Караван Знања имања заједно са еко етно парком Авлија у Глушцима обележио је 10 година еко-етно туризма у Богатићу.

Упознали смо породицу Антонић која производи еколошки вредно поврће и воће, Бркиће који имају проблема са ценом млека и товљеника и професора Будимировића који производи сир у храстовој кори а који се једе у амбасади Француске. Село има будућност, млади се удају и жене. А били смо и у Гроцкој да беремо трешње.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом