Знање имање

Караван Знања имања заједно са еко етно парком Авлија у Глушцима обележио је 10 година еко-етно туризма у Богатићу.

Упознали смо породицу Антонић која производи еколошки вредно поврће и воће, Бркиће који имају проблема са ценом млека и товљеника и професора Будимировића који производи сир у храстовој кори а који се једе у амбасади Француске. Село има будућност, млади се удају и жене. А били смо и у Гроцкој да беремо трешње.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње