недеља, 27. мај 2018, 11:00
Знање имање
Екипа Знања имања ове недеље доноси причу из Сурдука.
Сеоски пашњак је оаза за краве и мангулице, а домаћинима инспирација за израду чувених сремачких специјалитета. Из кићеног кућерка у Срему пошли смо и путем настанка вуне: од овце до тканице. На Сајму пољопривреде упознали смо произвођаче традиционалне и биолошки вредне хране, а видећемо како јагоде и пасуљ напредују у једној урбаној башти у срцу Београда.
Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари