Знање имање

Екипа Знања имања ове недеље доноси причу из Сурдука.

Сеоски пашњак је оаза за краве и мангулице, а домаћинима инспирација за израду чувених сремачких специјалитета. Из кићеног кућерка у Срему пошли смо и путем настанка вуне: од овце до тканице. На Сајму пољопривреде упознали смо произвођаче традиционалне и биолошки вредне хране, а видећемо како јагоде и пасуљ напредују у једној урбаној башти у срцу Београда.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње