Знање имање

Екипа Знања имања ове недеље доноси причу из Сурдука.

Сеоски пашњак је оаза за краве и мангулице, а домаћинима инспирација за израду чувених сремачких специјалитета. Из кићеног кућерка у Срему пошли смо и путем настанка вуне: од овце до тканице. На Сајму пољопривреде упознали смо произвођаче традиционалне и биолошки вредне хране, а видећемо како јагоде и пасуљ напредују у једној урбаној башти у срцу Београда.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом