Знање имање

Између климе и тржишта битка је вечита. Мајски пљускови пријају пшеници, али се зато сено сакупља на брзину. Воћари се бране од града.

У Ковиљу смо упознали одгајиваче бикова, али и подолаца, мангулица и балканских магараца. Слушали смо приче "Каламбура" и сазнали од чега се све може пећи ракија. У Параћину смо отворили важно питање комасације земљишта и упознали вредне и посвећене домаћине. Из Ткачког двора Загорке Стојановић доносимо најновије вести.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом