Знање имање

На Цвети говоримо о цвећу, као о лепоти, али и бизнису.

Видећемо и како стручњаци препоручују да се са посне пређе на Ускршњу трпезу, а да организам не изгуби баланс. Посетили смо сточаре у Бачкој и Банату којима пред пролећну сетву недостаје да у закуп добију хектар више државне земље. Из Пожаревца доносимо причу и о произвођачима грожђа.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом