Знање имање

Ове недеље доносимо причу са Пала, са прве велике пијаце отворене ових дана.

Домаћини подно Јахорине живот везују за планину, туризам, али и производњу по систему крава теле, обновљиве изворе енергије, кајмак, чувене пите, малине и кромпир са заштићеним географским пореклом. Са друге стране, Хомољске планине чувају порекло меда и по неко хомољско јагње. У Равном селу козији сир најбоље се слаже са чоколадом.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње