Знање имање

Ове недеље доносимо причу са Пала, са прве велике пијаце отворене ових дана.

Домаћини подно Јахорине живот везују за планину, туризам, али и производњу по систему крава теле, обновљиве изворе енергије, кајмак, чувене пите, малине и кромпир са заштићеним географским пореклом. Са друге стране, Хомољске планине чувају порекло меда и по неко хомољско јагње. У Равном селу козији сир најбоље се слаже са чоколадом.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом