недеља, 18. мар 2018, 11:00
Знање имање
Ове недеље доносимо причу са Пала, са прве велике пијаце отворене ових дана.
Домаћини подно Јахорине живот везују за планину, туризам, али и производњу по систему крава теле, обновљиве изворе енергије, кајмак, чувене пите, малине и кромпир са заштићеним географским пореклом. Са друге стране, Хомољске планине чувају порекло меда и по неко хомољско јагње. У Равном селу козији сир најбоље се слаже са чоколадом.
Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена Вукобрат, Драгана Попов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари