Жикина шареница

Овонедељна емисија "Жикина шареница" посвећена је јединственој лесковачкој гастрономији, пре свега роштиљу, али и паприци и ајвару.

Биће такође речи и о богатој туристичкој понуди Лесковца и Јужне Србије. Гледаоци ће моћи да сазнају детаљ више о Лебану и Царичином граду, као и о Медвеђи и Сијаринској Бањи и чувеном гејзеру.

Ту је прича и о манастиру Св. Јована у Јашуњи који обележава петсто година постојања.
Наравно не може изостати ни приче о култним лесковачким кафанама и новитетима лесковачких угоститеља.

Аутор и водитељ Жика Николић

Шареница Шареница

Autor:
РТС

Суботом и недељом од 9 до 11 часова, "Шареница" нам доноси нове приче о занимљивим људима и догађајима. Домаћини емисије, новинари Ана Емић и Слободан Шаренац, кажу да је тајна успеха те колажне емисије у томе што гледаоци екипу "Шаренице" доживљавају као део своје породице. [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом