Знање имање

Храна са душом - тако представљамо нашу земљу у свету.

Српски сто Бање Врујци показао је у Дубаију укусе и мирисе наше климе, географије и традиције. На трпези Сунчане реке козји сиреви и кајмак Подриња, а енергија сунца храни и душу и тело. Сир шкрипавац који је упио богатства Ђердапа, годи путницима који Дунавом обилазе Европу, посебно када га пеку на роштиљу.

Понекад је потребно да пропутујемо свет, па да разумемо велике могућности које нуди обиље биолошки вредне хране, наше природне лепоте и културно историјско наслеђе.
 
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом