Знање имање

Будућност и опстанак малог произвођача је да се удружи у задруге или да се вежу за великог произвођача.

Задругама се подстиче конкуренција али и чува село. Већ четири генерације породица Јовић из Блаца бави се производњом млека и воћарством. Своју производњу везали су за велику локалну млекару. Упознали смо Сузану Вељовић прву жену предузетницу у производњи здраве хране из Блаца и брачни пар из Шведске који у Србији жели да споји шведски систем и српску лепоту кроз еко-етно туризам.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Наташа Тодоровић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом