Знање имање

На Ускрс, празник радости, караван Знања имања застао је у Сенти.

На салашу "Краљица воћа", уз традиционалну Бачку трпезу, тражили смо победничко јаје, а на Горњем брегу чули причу о производњи домаћих јаја, меса, али и гушчијег перја - које се одавде извози у Јапан.

Посетили смо и повртаре у Банату, спремају се за производњу корнишона који стижу на тржиште Немачке. У Баваништу смо проверавали када се очекује берба камилице и другог лековитог биља које овде узгајају. Воћњаци Гроцке су се расцветали и обећавају добру годину.

Новинари: Јелена Вукобрат, Наташа Тодоровић, Драгана Попов

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом