Знање имање

Ове године смо поранили. Тек што смо ушли у малињаке већ смо се наљутили на малину. Обичај је да то буде у време бербе.

У сваком случају, наше црвено благо по коме се мери квалитет у свету, тражи посвећење, да нађемо начин да сви у ланцу, од плантаже, преко хладњаче, до купца, буду у добити.

Ову причу Знања имања почињемо у Љубовији, тамо где је малини баш угодно. Видели смо и пуне хладњаче, упознали смо Миодрага Новаковића првог произвођача, пробали смо колач од малине и уживали у вајату који се баш Малина зове.

А шта о судбини слатког плода мисле хладњачари, Привредна комора Србије, Пољопривредни факултет и Министарство пољопривреде.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње