Знање имање

На пут од њиве до трпезе, где је профит, у овом издању Знања имања идемо са младим људима.

Јелена Марић је почела са 58 коза у Србобрану. Сада са Александром ствара рај за žживотиње и за људе на Фрушšкој Гори. Милан Ковачевић у винској кући у Иригу прави хармонију укуса, меšша слано и слатко и слаžже храну и вино. Милоš Даниловић у Кузмину žжели да унапреди фарму свиња - кулен и сремска кобасица красе трпезу његове породице.

Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње