недеља, 12. мар 2017, 11:00
Знање имање
На пут од њиве до трпезе, где је профит, у овом издању Знања имања идемо са младим људима.
Јелена Марић је почела са 58 коза у Србобрану. Сада са Александром ствара рај за животиње и за људе на Фрушкој Гори. Милан Ковачевић у винској кући у Иригу прави хармонију укуса, меша слано и слатко и слаже храну и вино. Мило Даниловић у Кузмину жели да унапреди фарму свиња - кулен и сремска кобасица красе трпезу његове породице.
Уредник емисије Јасмина Никитовић Стојичић
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари