ТВ лица: Звонимир Ђукић Ђуле, 14 година касније

Шта се променило у животу фронтмена групе Ван Гог? Како изгледа како сам каже "борба против сељацизма" свих ових година? Колико је рођендана свог детета пропустио док је био на турнејама и наступима?

На дан рођенданског концерта којим група Ван Гог слави 30 година рада Звонимир Ђукић Ђуле и његов син Симон присетиће се како је изгледало снимање емисије пре 14 година када је Симона водио у обданиште и када је он рекао да не слуша музику његовог тате... Много тога се у међувремену променило, Симон је одрсатао, поносан је на оца, не бави се музиком него има нека сасвим другачија интересовања и најважније му је било да његови другари који су сазнали да му је отац популарни музичар схвате да су Ђукићи као сав нормалан свет.

Заједно ће се присетити времена када га је Ђуле водио на посао и ситуације када је заспао у коферу од гитаре, присетиће се заједничких одлазака на концерте и тога да је породица увек највећи ослонац.

Уз архивске снимке из прве емисије, подсетиће гледаоце на неке од највећих хитова, али и дан проведен са екипом ТВ лица који је почео пре 14 година тако што је Ђуле возио сина, завршиће се данас кадровима у којима Симон, који је недавно положио вожњу, вози Ђулета кући.

Аутор Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи