Знање имање

Ратари очекују рекордне приносе кукуруза ове јесени, а шта све од кукуруза може да се добије?

Пут је дуг- од силаже до амбалаже, а како га у Србији најчешће употребљавамо? Одбор за село Српске академије наука упозорава да становништво у Србији лагано нестаје,  а три генерације у домаћинству, такозвана породична задруга, потврђен је модел одрживог развоја. Зато се Караван Знања имања зауставио у селу Гола глава код Ваљева, у домаћинству Братислава Мијаиловића- баш на дан великог породичног славља.

Док у Лесковцу све мирише на роштиљ и паприке видећемо шта мучи сточаре и произвођаче вина и грожђа у Власотинцу, а имамо и одговор на питање: где отици и уживати свим чулима.

Уредник: Јасмина Никировић Стојичић

Новинари: Јелена Вукобрат, Душан Величковић

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом