Знање имање

Једнима невреме, другима заражена грла, а трећима ниске откупне цене, много је брига које муче српског пољопривредника.

Каква је судбина домаћина питали су се и стручњаци са ових простора, разматрајући развој Балканских села кроз историју. Посетили смо их у Сирогојну и закључили да је за опстанак села важна финализација производа и пре свега породица на окупу.

Вински путеви водили су нас од Шида према Опленцу да видимо и чујемо утиске  винара који су се недавно вратили из Бордоа, винског града, у чијем се музеју у наредне три године може пробати и вино из Србије.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Јелена Вукобрат

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом