недеља, 29. мај 2016, 11:05
Знање имање
Ове недеље ћемо видети какву будућност Буковичој бањи носе домаћа храна и термална вода и зашто је хотел Извор у Аранђеловцу добар пример опстанка за мале произвођаче органске хране коју откупљују и служе туристима који су пут Аранђеловца пошли да осете чари минералне термалне воде.
Видећемо каква је будућност шумадијског сира, куда иду стада Шумадије и како се пољопривреда развија на Интернету. За развој шумадијског еко-етно туризма заслужна су и вина. Шумадија се развила у једну од пет светских винских дестинација, а вина из Шумадије постаће стална поставка музеја вина у Бордоу.
Уредник Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар Јелена Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари