Знање имање

Ове недеље ћемо видети какву будућност Буковичој бањи носе домаћа храна и термална вода и зашто је хотел Извор у Аранђеловцу добар пример опстанка за мале произвођаче органске хране коју откупљују и служе туристима који су пут Аранђеловца пошли да осете чари минералне термалне воде.

Видећемо каква је будућност шумадијског сира, куда иду стада Шумадије и како се пољопривреда развија на Интернету. За развој шумадијског еко-етно туризма заслужна су и вина. Шумадија се развила у једну од пет светских винских дестинација, а вина из Шумадије постаће стална поставка музеја вина у Бордоу.

Уредник Јасмина Никитовић Стојичић

Новинар Јелена Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње