Знање имање

Наш караван је ове недеље потражио одговор на питање: да ли је финализација производа карта за тржишну утакмицу?

Каквог је квалитета Далматински пршут са Златибора и може ли Словачка кобасица поново бити светски бренд?

У свету се ове године подиже свест о производњи махунарки, видећемо зашто се државе труде да сочиво, пасуљ, наут или грасак заузму више места на светској трпези. Махунарке су и чувари земљишта, а најбољи чувари екосистема су пчеле. Зато смо пошли пут Тополе да  видимо могу ли се пчелари, воћари и ратари договорити тако да свима буде добро. Пратили смо и пут вина па  стигли до Ковачице да видимо ста вредне зуске спремају за Ускршњу трпезу и могу ли са својим производима постати женско лице агробизниса.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Јелена С. Вукобрат

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом