недеља, 27. мар 2016, 11:05
Знање имање
Наш караван је ове недеље потражио одговор на питање: да ли је финализација производа карта за тржишну утакмицу?
Каквог је квалитета Далматински пршут са Златибора и може ли Словачка кобасица поново бити светски бренд?
У свету се ове године подиже свест о производњи махунарки, видећемо зашто се државе труде да сочиво, пасуљ, наут или грасак заузму више места на светској трпези. Махунарке су и чувари земљишта, а најбољи чувари екосистема су пчеле. Зато смо пошли пут Тополе да видимо могу ли се пчелари, воћари и ратари договорити тако да свима буде добро. Пратили смо и пут вина па стигли до Ковачице да видимо ста вредне зуске спремају за Ускршњу трпезу и могу ли са својим производима постати женско лице агробизниса.
Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена С. Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари