Знање имање

Наш караван је ове недеље потражио одговор на питање: да ли је финализација производа карта за тржишну утакмицу?

Каквог је квалитета Далматински пршут са Златибора и може ли Словачка кобасица поново бити светски бренд?

У свету се ове године подиже свест о производњи махунарки, видећемо зашто се државе труде да сочиво, пасуљ, наут или грасак заузму више места на светској трпези. Махунарке су и чувари земљишта, а најбољи чувари екосистема су пчеле. Зато смо пошли пут Тополе да  видимо могу ли се пчелари, воћари и ратари договорити тако да свима буде добро. Пратили смо и пут вина па  стигли до Ковачице да видимо ста вредне зуске спремају за Ускршњу трпезу и могу ли са својим производима постати женско лице агробизниса.

Уредник емисије: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Јелена С. Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње