Знање имање

Знање имање ове недеље посвећене климатским променама истражује како храна може да се произведе, а да се не наруше природни принципи и равнотежа.

У сусрет стварању Уније градова и општина које су се изјасниле против генетски модификоване хране у Србији, потражили смо моделе који могу да буду чврста линија одбране од производње и промета овакве хране.

Удруживањем у задруге лакши је пут до финализације домаћих производа, али и до државног земљишта које ће по новом Закону бити расположиво за закуп правним лицима, и страним и домаћим.

За Новогодишње празнике и лепе децембарске викенде пронашли смо места за уживање, обишли смо Фрушку гору и Дивчибаре.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње