недеља, 22. нов 2015, 11:00
Знање имање
Знање имање ове недеље, на путу од Мокрина до Горњег Милановца, доноси укусе домаћих, готових производа који су као такви препознатљив српски бренд и могу ући у светску ризницу укуса.
Видећемо како је своје место на тржишту пронашао мокрински сир и да ли кајсија, јагода или малина уместо у дубоком замрзавању, може да се пронађе и у воћном јогурту?
Аутентична, традиционална и биолошки вредна храна увек се може послужити гостима који долазе код нас, на трпези сеоског туристичког домаћинства.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов.
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари