Знање имање

Знање имање ове недеље, на путу од Мокрина до Горњег Милановца, доноси укусе домаћих, готових производа који су као такви препознатљив српски бренд и могу ући у светску ризницу укуса.

Видећемо како је своје место на тржишту пронашао мокрински сир и да ли кајсија, јагода или малина уместо у дубоком замрзавању, може да се пронађе и у воћном јогурту?

Аутентична, традиционална и биолошки вредна храна увек се може послужити гостима који долазе код нас, на трпези сеоског туристичког домаћинства.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов.

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње