Знање имање

Знање имање ове недеље, на путу од Мокрина до Горњег Милановца, доноси укусе домаћих, готових производа који су као такви препознатљив српски бренд и могу ући у светску ризницу укуса.

Видећемо како је своје место на тржишту пронашао мокрински сир и да ли кајсија, јагода или малина уместо у дубоком замрзавању, може да се пронађе и у воћном јогурту?

Аутентична, традиционална и биолошки вредна храна увек се може послужити гостима који долазе код нас, на трпези сеоског туристичког домаћинства.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић.
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов.

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом