недеља, 01. нов 2015, 11:00
Знање имање
Храна са малих породичних газдинстава је и ретка и скупа, зато би ваљало да овакву производњу подржавамо и подстичемо.
Из Европске уније најављују да ће средства из аграрног буџета у наредној години бити повећана и намењена управо за подстицање производње и промоцију националних, традиционалних јела, односно малих произвођача хране.
Ми ћемо вас у овом издању емисије подсетити каквог је укуса домаћи планински сир са лековитим биљем и како се слаже уз питу од хељде. Колико је лепа, мирисна, укусна и вредна српска малина, али и воће које се претвори у домаћу ракију. Покушаћемо да дамо одговор на важно питање - шта је то српски бренд?
Уреник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари