Знање имање

Храна са малих породичних газдинстава је и ретка и скупа, зато би ваљало да овакву производњу подржавамо и подстичемо.

Из Европске уније најављују да ће средства из аграрног буџета у наредној години бити повећана и намењена управо за подстицање производње и промоцију националних, традиционалних јела, односно малих произвођача хране.  

Ми ћемо вас у овом издању емисије подсетити каквог је укуса  домаћи планински сир са лековитим биљем и како се слаже уз питу од хељде. Колико је лепа, мирисна, укусна и вредна српска малина, али и воће које се претвори у домаћу ракију. Покушаћемо да дамо одговор на важно питање - шта је то српски бренд?

Уреник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Јелена С. Вукобрат, Марија Миладиновић Лисов

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње