Знање имање

Знање имање се ове недеље бави пермакултуром.

Видећемо како изгледа живот у хармонији са природом, производња хране и енергије на одржив начин. Бићемо и на сајму ракије, где истражујемо шта доноси нови закон о овој производњи. Како изгледа ланац производње од крмаче до чварака.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић.

Новинари: Марија Миладиновић Лисов и Јелена С. Вукобрат.

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње