Знање имање

Знање имање се ове недеље бави пермакултуром.

Видећемо како изгледа живот у хармонији са природом, производња хране и енергије на одржив начин. Бићемо и на сајму ракије, где истражујемо шта доноси нови закон о овој производњи. Како изгледа ланац производње од крмаче до чварака.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић.

Новинари: Марија Миладиновић Лисов и Јелена С. Вукобрат.

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом