Знање имање

Ове недеље Знање имање је на Златибору.

Видећемо како се припрема традиционални планински доручак и како домаћа храна из локалне производње постаје најтраженија ставка на менију хотела са највише звездица. Колико је то важно за развој туризма и како се на Златибору удружују произвођачи и подижу нови прерадни капацитети у сусрет најављеној додатној либерализацији извоза српских прехрамбених производа на руско тржиште. Како доћи до потребних дозвола и сертификата и како се организовати у предсетвеном периоду.

Уредник Јасмина: Никитовић Стојичић
Новинари: Марија Миладиновић Лисов, Јелена С. Вукобрат

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом