Знање имање

Ове недеље Знање имање је на Златибору.

Видећемо како се припрема традиционални планински доручак и како домаћа храна из локалне производње постаје најтраженија ставка на менију хотела са највише звездица. Колико је то важно за развој туризма и како се на Златибору удружују произвођачи и подижу нови прерадни капацитети у сусрет најављеној додатној либерализацији извоза српских прехрамбених производа на руско тржиште. Како доћи до потребних дозвола и сертификата и како се организовати у предсетвеном периоду.

Уредник Јасмина: Никитовић Стојичић
Новинари: Марија Миладиновић Лисов, Јелена С. Вукобрат

 

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње