недеља, 18. окт 2015, 11:00
Знање имање
Ове недеље Знање имање је на Златибору.
Видећемо како се припрема традиционални планински доручак и како домаћа храна из локалне производње постаје најтраженија ставка на менију хотела са највише звездица. Колико је то важно за развој туризма и како се на Златибору удружују произвођачи и подижу нови прерадни капацитети у сусрет најављеној додатној либерализацији извоза српских прехрамбених производа на руско тржиште. Како доћи до потребних дозвола и сертификата и како се организовати у предсетвеном периоду.
Уредник Јасмина: Никитовић Стојичић
Новинари: Марија Миладиновић Лисов, Јелена С. Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари