недеља, 27. сеп 2015, 11:00
Знање имање
Знање имање је ове недеље на традиционалној пијаци органске хране у Сопоту.
Чућемо савете стручњака, све бриге и бенефите органских произвођача и сетити се Милене Татар, зачетнице приче о органској производњи на овим просторима. Производња здраве и биолошки вредне хране могућа је на малим породичним газдинствима, која своју одрживост могу постићи и кроз сеоски туризам, нудећи гостима на трпези све оно што роди у башти и на њиви. Овако се породица удружује, а видећемо како тече расправа о новом нацрту Закона о задругама и могу ли да се удруже произвођачи како би обезбедили бољи квалитет и количине за наступ на тржишту.
Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Марија Миладиновић Лисов, Јелена С. Вукобрат
Autor:
РТС
Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]
Коментари