Знање имање

Знање имање је ове недеље на традиционалној пијаци органске хране у Сопоту.

Чућемо савете стручњака, све бриге и бенефите органских произвођача и сетити се Милене Татар, зачетнице приче о органској производњи на овим просторима. Производња здраве и биолошки вредне хране могућа је на малим породичним газдинствима, која своју одрживост могу постићи и кроз сеоски туризам, нудећи гостима на трпези све оно што роди у башти и на њиви. Овако се породица удружује, а видећемо како тече расправа о новом нацрту Закона о задругама и могу ли да се удруже произвођачи како би обезбедили бољи квалитет и количине за наступ на тржишту.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Марија Миладиновић Лисов, Јелена С. Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње