Знање имање

Знање имање је ове недеље на традиционалној пијаци органске хране у Сопоту.

Чућемо савете стручњака, све бриге и бенефите органских произвођача и сетити се Милене Татар, зачетнице приче о органској производњи на овим просторима. Производња здраве и биолошки вредне хране могућа је на малим породичним газдинствима, која своју одрживост могу постићи и кроз сеоски туризам, нудећи гостима на трпези све оно што роди у башти и на њиви. Овако се породица удружује, а видећемо како тече расправа о новом нацрту Закона о задругама и могу ли да се удруже произвођачи како би обезбедили бољи квалитет и количине за наступ на тржишту.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Марија Миладиновић Лисов, Јелена С. Вукобрат

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом