Знање имање

Задруге, сеоски туризам, производња биолошки вредне хране... да ли су то главни играчи у тиму српске пољопривреде која игра сурову тржишну утакмицу.

Утакмицу у којој је Европска унија подстакла своје фармере иако су они већ 30 година у јаким тренинзима и припремама. Да ли су удруживање  малих и великих пољопривредника уз примену нових технологија услови који Србији омогућавају статус произвођача висококвалитетне хране уместо потрошача туђих вишкова.

Уредник:  Јамина Никитовић Стојичић

Новинари: Јелена С. Вукобрат и Марија Миладиновић Лисов

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом