Знање имање

Караван Знања имања обилази шабачка села.

Питамо се како храна произведена на малим породичним газдинствима може да се послужи на трпези сеоског домаћинства туристима? Видећемо шта од Закона о реституцији могу да очекују црквена имања. Да ли је у селу Липолист цвеће и лепота и бизнис од кога село може да живи не само један дан, већ током читаве године?

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Марија Миладиновић Лисов, Јелена С. Вукобрат

 

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом