Знање имање-1.12.2024.

Јесен нам полако измиче а зима долази. Шта смо спаковали у теглице, где се шире мириси дуња и хоће ли млади спасити ресурсе којима располажемо у овој емисији Знања имања говор:

Гордана Глишић из села Шуме код Тополе познатија још као Гоца Јагодица - како настају укуси и мириси Шумадије.

Вишња Марјановић, о највећем дуњару на Балкану - чији се мирисни и укусни род шири у свету и код нас.

Винар Александар Поповић из Петровца на Млави - зашто из овог краја долазе лепа и квалитетна црвена вина.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње