Знање имање-18.6.2023.

Пољопривреда и туризам делатности су које локалне самоуправе препознају као највећу развојну шансу, а заштиту животне средине као приоритет за унапређење квалитета живота. Примери добре праксе нам показују да је могуће, да плодови са нашег имања споје економију екологију и етику.

Зато у овој емисији Знања имања говоре:

Никола Миловановић из Љубовије - о јединственој еколошкој рецептури производње златних укуса.

Никола Кнежевић - из Врхпоља о гостољубљу без граница "Доручак на Дрини, ручак на планиани".

Марица Милојевић, ученица средње школе Краљ Петер Први из Тополе и један од оснивача задруге Опленачка визија о слатко-сланим посластицама њиховог краја.

Вања Цар, директор еко кампа Зелена Арка у Горњем Подунављу - како се природни ресурси могу укомпонопвати са гастрономском и винском понудом.

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње