Читај ми!

Нови почетак 2С, Дебељача код Ковачице, 12. емисија

У Јужнобанатском округу, у општини Kовачица налази се насеље Дебељача. Тамо живи брачни пар Либер – Мирјана и Марко, који су родитељи две девојчице, а ускоро очекују и још једно дете.

Породици Либер из Дебељаче посвећена је дванаеста епизода другог циклуса националног хуманитарног пројекта и ТВ серијала "Нови почетак".

Живот у Дебељачи је миран и тих – далеко од градске гужве и буке. Деца имају много услова за неспутано и весело детињство, са много прилика за многе дечје игре у природи и "авантуре", којих ће се сигурно радо присећати када одрасту. Чланови породице Либер имају велику неостварену жељу, а то је да имају свој дом - да коначно буду своји на своме...

Тим пројекта "Нови почетак" је и овом приликом стигао "у право време, на право место", спреман и расположен да усрећи још једну породицу тако што ће им омогућити нови животни почетак у још једном лепом, живописном месту наше лепе Србије.

Марко Либер је био принуђен да већ са тринаест година ради тешке сеоске послове. Kасније је годинама радио у иностранству као молер али је након неког времена ипак одлучио да се врати у Србију и да се уз супругу Мирјану посвети засадима и преради першуновог листа.

Екипа емисије "Нови почетак", предвођена водитељком са Маријом Вељковић, је и овим нашим вредним сународницима помогла да најзад постану власници адекватног породичног дома. Породицу Либер из Дебељаче смо подржали и оснажили, да са много радости и сигурности кроче у своју нову животну етапу и додатним поклоном тима емисије-  трактором, који им је неопходан за обраду земље...

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво