Моја дедовина-13.емисија

Дедовина Милице Крчадинац је стара преко 150 година. То је запуштени салаш надомак Панчева. За укупно 4 дана радова ће са екипом серијала и својим пријатељима пробати немогуће. Буквално немогуће.

Обнова ове дедовине требало би да се заврши тачно на двадесетогодишњицу смрти Милана, оца наше домаћице. То је било његово омиљено место, а отац је у аманет својој ћерки оставио да поново оживи ово место.

Салаш је после смрти оца и баке уступљен на коришћење, јер породица у том тренутку није имала ни снаге ни воље да нешто уради. Данас је он у несхватљиво лошем стању, а да се обнови са 6 просечних плата (колико серијал Моја дедовина доноси домаћинима) делује као сулуда идеја.

Од почетка ове епизоде су се дешавале чудне ствари. Од тога да је Милица тврдила давно да ће јој у обнови помоћи неко чије је име на слово М (појавила се Моја дедовина са Миланом - имењаком њеног покојног оца), па до тога да су на њеној моби (поред пријатеља, родбине и кумова) и физички радници из Бангладеша (који су на плаћеном раду у Србији), да је банатско блато "заробило" раднике и све који помажу тог дана на салашу, па нису могли кући, па до тога да се салаш усред емисије умало није срушио!

Гледајте у петак увече још једну епизоду која поручује да су чуда могућа и да поново: Кућа није на продају!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво