Знање имање: Знање и искуство

У свету који се брзо мења најбоље је ослонити се на знање и искуство - једино тада могу доћи резултати, зато на основу свог искуства и знања у овој емисији говоре:

Дарко Јевремовић, директор Института за воћарство у Чачку и стручњак за вирусе - како се определити за најбољу сорту шљиве.

Драгана Попов са директором Института за воћарство у Чачку
Драгана Попов са директором Института за воћарство у Чачку

Цане Јовановић из Збалаћа, 30 година у преради воћа и поврћа и познавалац тржишта - зашто волимо зимницу на рате.

Драгана Попов у расаднику Института
Драгана Попов у расаднику Института

Мирослав Поповић, ратар из Сонте о својим искуствима у регенеративној пољопривреди - која су улагања а какви приноси.

На фарми коза у селу Добрићево
На фарми коза у селу Добрићево

Стевица Деђански, председник удружења Винско село - када ће јужнобанатско вино добити ознаку географског порекла.

Љиљана М. Петровић на фарми
Љиљана М. Петровић на фарми

Горан Вељовић из Добрићева - из свог искуства и знања говори зашто је важна добробит животиња за врхунску производњу.

На Грожђенбалу у Вршцу
На Грожђенбалу у Вршцу

Уредник: Драгана Попов

Новинари: Љиљана М. Петровић, Миле Новаковић

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње