Око: Богдан Богдановић - како је Србија постала "Тим снова“

О Светиславу Пешићу - да ли је Кари дефинитивно отишао са места селектора репрезентације? О Николи Јокићу - да ли је Јокић занимљивији на терену или ван њега? О томе како задржати све што се направило у протекле две године

Кошаркашка репрезентација Србије на два највећа такмичења протекла два лета освојила је две медаље али није мање битан начин на који је то урађено; цео свет је добио одговор на питање зашто је Србија земља кошарке а навијачи Србије су добили толико нових разлога за понос и задовољство.

Горислав Папић
Горислав Папић

Могу ли се поредити Филипини, где је отрчао на историју и Париз, где су српски кошаркаши замало срушили мит о Дрим тиму? Како му из данашњег угла делује окупљање пред Светско првенство прошле године када му нико није веровао да је срећан што је дошао да игра за решпрезентацију? Како је од групе добрих кошаркаша направљен тако добар тим? Чија је то заслуга? Како одржати све ово што је направљено у протекле две године?

Шта му је било најлепше а шта најтеже у Паризу, на Олимпијским играма? Како памти мечеве са Јужним Суданом, Аустралијом, Немачком; да ли је једна од најбољих утакмица у историји кошарке – полуфинале против Сједињених Америчких Држава нешто што се, ипак издваја?

Шта мисли о Светиславу Пешићу? Да ли је Кари дефинитивно отишао са места селектора наше репрезентације или ту и даље има места за обрт?

Како је играти са Николом Јокићем? Шта је све Јокић донео репрезентацији? Да ли је Јокић занимљивији на терену или ван њега?

Гост Ока: Богдан Богдановић, капитен репрезентације Србије у кошарци

Аутор емисије: Горислав Папић

 

 

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи