Око: Зашто је храна у Србији скупа

Да, цене хране у Србији скупље су него у региону, изјавила је недавно гувернерка Јоргованка Табаковић.

Зашто је храна код нас скупа, шта се дешава у производном ланцу од произвођача, па до рафа у трговини? Ко у том ланцу највише зарађује, а ко губи? Ако инфлација пада, да ли смо појефтињења увезли споља, или смо раст цена успорили изнутра? Колико је томе допринела акција боља цена?

Аница Телесковић
Аница Телесковић

За Око говоре:

Томислав Момировић, министар унутрашње и спољне трговине

Жаклина Стојановић, декан Економског факутета у Београду

Александар Милошевић, новинар "Нове економије"

Аутор емисије: Аница Телесковић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи