Читај ми!

Јутарњи програм

За песимисте, лето је већ готово. За оптимисту је ово само почетак. Да ли је август последња врућина с укусом носталгије? Првог августа питамо вас: које су ваше асоцијације на август?

Дан сећања на жртве хрватске војно-полицијске акције Олуја биће обележен у Приједору, 4. августа. Емисију о годишњици „Олује“ припрема наша колегиница Драгана Игњић.
Било је на снимањима у Приједору, Федерацији Босне и Херцеговине и у Републици Српској, и о томе нам говори у Темама дана.

Пронађени су остаци римског брода у близини Виминацијума. Зашто је значајно то откриће? После пола 8 са нама ће бити археолози Миомир Кораћ и Младен Јовичић.

Систем Голфске струје могао би да доживи колапс већ 2025. године! Шта то значи? Шта би свету и климатским променама могао да донесе нестанак ове океанске струје? Очекујемо хидрометеоролога Слободана Совиља.

Љубитељи трчања у природи и ове године су могли да се опробају на једној од најмасовнијих планинских трка у Србији и то у оквиру осмог издања трке ”Траил раце Копаоник ”. У суботу је са скоро хиљаду тркача, на старту била и наша Данијела Драгојевић.

"То је то – кошарка се враћа кући"! Могло би тако да се каже после великог успеха кошаркашке репрезентације Србије до 18 година на Европском првенству. Кошаркашки јунаци из Ниша биће са нама у пола 10

Наш музички гост је поп певач Жељко Васић, коме ово лето протиче у раду – много наступа и две песме у последњих неколико месеци.

 

уредник
Душица Тасић

водитељ
Гордана Стијачић

 

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи