Читај ми!

Јутарњи програм

Летње време - летње приче! Како да се сачува воће и поврће на пијацама? Имаћемо неколико савета да смањимо опасност од пожара. Питамо да ли има довољно противградних ракета да реагују ако увече почне невреме са градом.

 

Наше теме биће:

Послодавци траже продавце и IT-јевце, а млади уписују психологију и медицину. Како се превазилази несклад између система образовања и потреба тржишта рада?

Шта је потребно да се уради како једном уписано дете у вртић не би морало да се поново уписује сваке године? Ово је једна од тема дана, о којој разговарамо са Бранкицом Јанковић, повереницом за заштиту равноправности.

Вишак килограма не утиче само на наш изглед. Како утиче на здравље? О томе у пола 8.

Како изгледа летњи програм Природњачког центра у Свилајнцу?

Поводом десетогодишњице покретања кинеске иницијативе "Појас и пут“, Радио-телевизија Србије и колеге из кинеске интернационалне телевизије Си-Џи-Ти-Ен (CGTN), која припада једном од највећих медијских система на свету Си-Си-Ти-Ви систему, припремили су заједнички пројекат. Каква су достигнућа иницијативе "Појас и пут“ и каква је сарадња између Србије и Кине, гледајте у 10 сати у Јутарњем програму.

Од 8 часова и 50 минута, укључујемо се у директан пренос ватерполо утакмице Србија - Јужноафричка Република, која се игра на Светском првенству у Фукуоки

уредник Душица Тасић

водитељ Гордана Стијачић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи