Плава птица: Развод

Како балон пукне од обичне коре од наранџе, ко једе бријани лед, чиме се храни паун и шта повезује зубе и сликање, сазнајте у новој епизоди "Плаве птице“ у суботу, 1. априла у 12:05ч на Првом програму Телевизије Србије.

Неслагања некад доведу до тога да људи изаберу да се више не виђају и не комуницирају међусобно. Али, то некада има последице и на друге људе, ни криве ни дужне. То се, на пример, догоди када се разведу мама и тата.

"Плава птица"

Слична ситуација догађа се у плавоптичастом дворишту. Борка и Госпођа Ж долазе до сукоба и почињу да се боре коме више припада Осман. Опседнуте својим циљевима и свађама, оне уопште не узимају у обзир како се он осећа и стављају га у ситуацију да мора да бира. А он не жели да бира, жели да настави да живи нормално. Да ли ће у томе успети? Погледајте и научите како ствари могу да се одвијају.

"Плава птица"

У целој тој гунгули, Осман и Борка успеће да оду на Хаити, где се плеше меренге и посебну посластицу представља бријани лед. Куваричина банановца не зна да ли се каже зависна или завистна, али Госпођа Ж то сигурно зна. А гусарска посада, увек и освему зна највише и овог пута своје знање о пауновима дели са свима.

"Плава птица"

Будите са нама у суботу 1. Априла. Место вам је добро познато: Први програм Телевизије Србије и РТС Свет и на платформи rtsplaneta.rs.

"Плава птица"

О "Плавој птици“ брину: уреднице и сценаристкиње Јелена Попадић Сумић и Дуња Петровић, редитељ Миодраг Коларић, наши глумци: Осман Ахмед, Борка Томовић, Андријана Оливерић, Марија Меденица и Мирослав Петровић, затим наше сценографкиње Мира Андрејевић и Тања Ивановић, костимографкиња Александра Стошић Крстовић, композитор Драгољуб Илић, монтажерка Нада Додик Зилџић, музички уредник Добросав Предић, дизајнер тона Срђан Филиповић и многи други.

"Плава птица"

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво