Читај ми!

Mагазин Србија на вези

У Магазину Србије на вези о добрим примерима улагања и инвестирања како страног капитала, тако и капитала наших људи који живе у иностранству у крајеве и општине у Србији,говоре гости емисије.

О успешном газдинству у околини Мионице, органској производњи на породичном имању и улагању свог капитала говори инжењер електротехнике, Зоран Јоксимовић који је свој радни векпровео у Канади и Америци. Своја искуства, у слици и речи, и организовање целе своје породице у свим пословима од садње воћа до брања, прераде, паковања и дистрибуције органских производа, поделиће са нашим гледаоцима.

О очувању изворне музике са наших простора, вишегодишњим трагањима и истраживањима како на терену тако  и забележеним материјалима, говори етномузиколог  Бојана Николић,која заједно са Лазаром Марићем,пијанистом наступа уживо у студију.

Са добротворне вечери у Сан Дијегу посвећеној развоју школа на српском језику извештава Драган Ракоњац.

Са промоције књиге др Милоша Рашића "Замишљена домовина" посвећена идентитету и интеграцији српских гастарбајтера у Бечу извештава Владан Ракић , као и са промоције монографије "Историја политичке мисли" академика Драгана Симеуновића на Факултету политичких наука у Београду, који је изазвао велику пажњу јавности.

Музички гости емисије: Анастасија Станковић, мецо сопран и Стефан Павловић, бас баритон наступају уживо у пратњи пијанисте Невене Живковић.

Уредник и водитељ  Сузана Гвозденовић Пузовић

Редитељ Драгица Гачић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи